Kryssningsdags!!!

ÅÅÅh längtas så 
Snart är det dags för höstens båt att lämna hamn
Undra om det går fortare om jag tar en repris sen tidigare år...??

Vår 2008


A. och jag sista timmen på förra turen. Var tvugna att kolla hur pigga vi såg ut efter en natts festande




Le för kameran!!!! :D



Sååå trött

***************************************

Srf 2008



Nu kör vi!!!!




Riktigt trött efter flera dagars festande och väldigt lite sömn... 
Men jag piggnade på mig och sen var det bara att köra igen.

Riktigt kalla nätter, sov i sex tröjor en natt bara för att toksvettas i bikini under dagen.



Varma dagar som sagt, men festen har börjat 



Slappar dags





Samling runt bilen som tog oss ner. Perfekt ställa att söka upp skuggan på som annars kunde va svår att få plats i.
Fungerade även som boende åt halva ligan och en bra plats att kolla att alla fortfarande var vid liv.





Har du några roligare bilden på din kamera än jag har på min????




 
Brudarna med stort T






Jäklar va svårt de va att få ner A härifrån, han satt som klistrad. Kom em hel del folk och kollade på





Trevliga grannar fick vi också som det vart en hel del badande med på dagarna


**********************************

NOSTALGI

Hittade några bilder från kryssningen 2006 till och med




Kunde ni inte tro va.. haha!!!

Att jag har varit blondin en gång eller sjuttielva i livet :D He he


Kan inte låta bli



Samma tjej??????

Tisdag

Idag har vi jobbat vidare med migrationen av data. 

Satt och snackade om hur konstigt det är att man är trött på tisdagar, men inte på måndagar. Gick och la mig kl 21 igår men de hjälpte inte mycket.
Skojade om att jag hade skrivit om honom (min nya konsultkompis) i bloggen igår men glömt berätta hur otroligt trevlig han var haha!!
Har pratat mycket dammsugare de senaste dagarna, skulle sååå gärna vilja ha en självgående men mina trösklar är för stora, visserligen går det ju att lyfta över den mellan rummen men de känns lite onödigt när jag har det så litet.

Kom på det att jag har ju världens chans nu att lära mig mycket om java, ska ta med alla mina java-prylar imorgon så vi kan sätta igång på torsdag medans datorn jobbar. Aldrig fel att lyckas göra två jobb på tiden av ett. Har även beställt en bok med c# som jag inte kan nånting alls om sen tidigare. Ska bli roligt att börja med, hoppas vår kära Taifun är snabb med att skicka den. Kan verkligen rekommender alla som gillar språk att kolla in hans böcker, bara att söka på taifun+c eller taifun+java.  Hade honom som lärare på utbildningen och jag har då aldrig lyckats få in så mycket vett i skallen på så kort tid förr. Fantastisk lärare med enorma kunskaper om det mesta och det bästa och mest sällsynta av allt: förmågan att kunna lära ut!!



Mamma ringde och väckte mig på tåget i morse, hon hade glömt berätta att jag skulle få besök idag. Dottern skulle ta hem en kompis efter skolan. Nu tror ju min mamma att det är jätteviktigt att ha det superrent när någon kommer på besök (och till viss mån kan jag verkligen hålla med) så hon har stått och städat hela mitt hem idag, skurat, ställt fram blommor i vaser osv.... för det här. (Jag är ingen storstädare direkt). Trodde nästan att jag hade gått fel när jag kom hem från jobbet idag. Måste nog ordna upp det lite här hemma så jag känner igen mig igen (ska försöka att inte stöka ner dock). Nästan så man hoppas att besöken börjar komma oftare om det blir så här av det. 
Jag är borta nästan hela dagarna så det är inte så vanligt att vi har tid att ta över folk på besök annars,lite synd...
Fick dottern chansen att visa upp nya katten som hon har berättat om så för kompisarna också. 

Gjorde jättegod kyckling med grönsaker till middag ikväll, mmm härligt!! Nu har jag precis avslutat med en varm kopp choklad, vart så snasksugen. Gott!!



Måndag

Idag fick jag sällskap i mitt rum på jobbet. En konsult flyttade ner efter lite tjatande från mig och eftersom vi ska jobba ihop en tid framöver.

Var riktigt roligt att få sällskap, möblerade om å donade så det skulle passa bra med alla datorer.
Måste jag bara försöka hitta lite blandad musik vi kan ha på under dagen, inte så många som orkar med min rock hela dagana.

Fick mina böcker jag hade beställt idag. Vart chockad över hur stor Ditas bok var, och väldigt lite text, inget man har på tåget fick jag lära. Men många vackra bilder.

Beställde höstens dekadance-biljett när jag kommit hem, hade helt glömt bort att det snart var dags för stor fest, vad ska jag ha på mig!!!??

Söndag

Vi var och handlade  idag, skulle hitta vinter/höst skor till dottern. Hittade ingenting som dög åt henne. Däremot hittade jag mina drömmars skor/stövlar. 
Fanns inte i min storlek dock, nackdelen med att vara allt för normal, allt blir slutsålt direkt. Som tur är kan man ju beställa på internet, orkar inte springa runt inne i stockholm även om det säkert skulle vara enklare.



Hoppas att dom hinner komma innan ja ska ut å resa i nästa vecka så jag kan ha dom då :D



En trött liten sötnos



Bella var sååå söt igår, låg å snurrade å sussade i alla möjliga ställningar.





Finns även som boll



Som sagt längre ner i bloggen, katter sover hur som helst

Hösten är här

     

Åh va härligt, nu har jag äntligen tagit mig för att beställa mer böcker till höstens tågresor. Den här gången var det :
Burlesk som konstart av Dita von Teese
Ljusets rike 6 & 7 av Margit Sandemo.

Vad fort och avlappnat den här dagen har gått, härligt. Enda trista (men också säkert det som gjorde den så bra) var att jag läste om en bok idag, Sagan om Isfolket 4 Längtan, av Margit Sandemo. Älskar verkligen hennes böcker men ja hade glömt hur känslofylld man vart av den här boken just. Ska inte avslöja innehållet men ni som har läst den vet precis vilken del jag menar. 

Ja ja bara att skaka av sig, det är ju trots allt bara en bok. Ska läsa klart den imorgon om jag kan hålla mig så länge (tvivlar starkt).
Till er som inte redan har kollat in hennes böcker, gör det! Börja gärna med Sagan om Isfolket, den är trollbindande och gör att man lättare förstår hennes andra serier, Häxmästaren och Ljusets rike är ju följeserier. Hon har även skrivit en hel del fristående men jag har inte fastnat lika starkt för dessa, kanske för att jag började med isfolket som verkligen tar sig rakt in i ens liv och tar över. (På så vis borde man väl rekommendera att börja med de fristående så ni inte blir besvikna med de höga förväntningar man får efter en tid med Isfolket)

Lycka till i höstmörkret, och en god bok kan ta en med till vilken värld man vill!

***********************************************

Början på en ny arbetsvecka. Har aldrig fattat hur tusan man faktiskt kan vara pigg på måndagar men inte på tisdagar.

Såg att det kommit in underbara bilder på vår lilla gosing på världens bästa hund sida :D Lycklig!!
Ska nog ta å göra mig en liten hundavdelning ja me, inte för att ja e hundmänniska utan bara de att ja har så många runt mig att de nästan inte är mer än rätt. 

Första koppen kaffe avklarad, bara en till så kan man jobba som en gud sen! Å kanske sluta trassla in fötterna i alla datasladdar ja har runt mig, fyra datorer å två skrivbord ställer till det när man inte kan sitta stilla men de mer roligt än besvärligt som tur är 

Nä nu tror ja första db:n har matat klart, dags att sätta igång med nästa, kraaam!! Ha en toppendag alla måndagsarbetare!!!!!


************************************************


Idag åkte höstkläderna på, har varit riktigt fint i slutet på veckan men man märker att de inte är sommar bara för att solen tittar fram ibland

Först var vi nere på fotbollsplan och cyklade. Det är så bra att ha en helt inhägnad grusplan att vara på. Jag kom inte ens ihåg att den fanns så dottern fick visa vart den låg. Tror de blir den vändan vi tar nästa helg när vi ska vara hundvakter åt världens underbaraste pitbull. Långa promenader i skogen och längs vattet ni vet ;)
 



Efter middagen fanns fortfarande sista solen kvar och vi valde att ge oss ut igen, den här gången bara på gården för att vänja Bella vid att följa med ut, hon var jätteduktig och nyfiken, inte alls lika skraj som första gången. Det bevisar att träning ger resultat.



Tillslut ville dock Bella gå in igen, duktig som vet hur man ska leta sig till dörren för att visa vad man vill.

Katt katt katt

Som vanligt är det katter det handlar om även i detta inlägg ;)

Fick äntligen en snygg bild när Putte och Hulda är tillsammans, de har en förmåga av att aldrig sitta kvar när kameran kommer fram annars.







Under veckan har vår bebis kommit hem, fick sååå fina bilder från när hon var liten 
Här har jag för mig att uppfödaren sa att hon var en dag eller så







När vi var och hälsade på förra veckan tog jag även en bild på henne med sin pappa som tyvärr var skadad för tillfället efter att ha hamnat i gräl med en annan hane i familjen








Nu till det riktigt roliga, första dagarna hemma hos oss!!!!!!



Rockbruden älskar sin nyfunna vän. Dom satt uppe halva natten och lärde känna varandra. Emma hade tidigare varit rädd för Bella eftersom hon hade klor men märkte att de inte var så farligt som det verkade när man tänkte på saken. Bella var trött sen allt det nya men verkade känna sig trygg hos oss. Putte och Hulda var livrädda och gömde sig i varsit rum där de satt och ropade på varandra hela kvällen och nästa morgon. Som tur var förde det dock gott med sig, för Puttes nya favoritställe vart hos Emma som fick chansen att gosa om honom riktigt mycket. Nästa morgon verkade inte bättre och jag stannade hemma med Bella för att övervaka hur det skulle gå. Vi sov hela förmiddagen tillsammans och hade det såå gosigt som syns. Fast jag hade fasligt ont i kroppen efteråt när man äntligen fick röra på sig igen. Fram på kvällen hade hon blivit riktigt utvilad efter all uppståndelse och vågade äntligen släppa oss och utforska hemmet. Tidigare hade hon velat det såg jag och sökt sig till de andra katterna som hade blivit jätterädda och satt helt förstenade när hon kom fram. Så de va inge roligt, hon vart ju lika stel hon då. 





RSS 2.0