Hugo i sitt nya hem

Hugo har som sagt flyttat nu. 
Tänkte egentligen inte att han skulle göra det men så hörde en tjej av sig som hade sett honom och verkligen fastnat för honom.
Nu bor han i ett hus med möjlighet att komma ut bättre utan att behöva ligga stilla för rymningsrisk.
Han har en stor utomhusbur som han kan vara trygg i, fått ett nytt terrarium och en familj som verkligen har tid som han behöver.




Tjejen han bor med nu är utbildad på reptiler och har ormar och sköldpaddor sedan tidigare så jag tror verkligen att han kommer få den omvårdnad han behöver.



När han skulle åka fick han sitta fram i en bmw med skinnsäten. Det såg så gulligt ut å nog tänkte man på att han verkligen måste bli älskad om man sätter någon med såna klor så.

Dom här bilderna är från hans nya hem. Är så glad att han har fått det så fint. Det förtjänade han verkligen och även om jag försökte ge honom det så bra jag kunde så har dom här lättare att ge honom det.



Glömde tisdag 21/4

jo de va ju de också.
Varit srf-kryssning och Hugo har flyttat.
Sen har jag skaffat nytt internet. Hade tele2 förut och det kan jag verkligen tipsa om att har ni det så byt direkt. Dom har bra abonnemang till telefoner men deras internet sabbar hela datorn. Min hängde sig och färgen försvann när man drog den till tvn. Fattade ingenting. Så bytte jag till 3 istället och allt fungerade perfekt direkt. Hört om andra som haft samma problem och det visat sig att dom kör med tele2. Dessutom så kostar dom lika mycket fast man får ut dubbla gb från 3.

Tisdag 22/4

Usch va ja har varit dålig på att uppdatera här.
Tar en snabbrepetition så får de bli längre inlägg på detaljerna sen.

Emma har varit hos sin farmor och farfar och firat påsk. Va så tomt utan henne men man klarar sig.

Jag firade i Lotorp med Niclas.
Det var verkligen full rulle hela tiden.
På långfredagen var vi ute i hans mosters stuga med släkten.
Tyvärr hade jag en fruktansvärd migrän och sov halva kvällen men sen var det bra.
Grillade och det var tre som spelade gitarr. Vi hade allsång till det under kvällen och en del drickande. Vart dock rätt lugnt för min del för att klara huvudet.
Sol hela helgen och på morgonen tog jag och Niclas frukost på stranden.

Dagen efter var vi på grillfest hos hans en vän. Under samma kväll hann vi på en raggarrunda med pappan, vara på en annan fest och gå ut på krogen för att sedan åka tillbaka till den första festen.
Han som ordnade partyt hade lagat jättegoda tillbehör till maten vi hade med.
Jag hade migrän hela den kvällen också så det vart rätt lugnt där me.
Dagen efter gick vi till en annan strand i närheten medans vi väntade på att kunna ta oss hem.

På söndagen gick vi ut i skogen och låg nakna i solen hela dagen. Det var så otroligt trevligt. Hade tagit med vin och mackor.

Jag har hunnit skaffa nytt jobb me. Har blivit undersköterska igen i Södertälje. Tanken är att jag ska jobba natt men ja kommer ta alla passa jag kan få.
Trivs jättebra. Bra arbetskamrater och helt underbara brukare. Mycket fint ställe med moderna redskap.

Var hemma några dagar efter det och packade ihop lite i lägenheten så en garderob blev ledig till Niclas. Tycker ja va riktigt bra jobbat med tanke på hur lite plats vi har i den.

Nu är jag nere i Lotorp igen och hjälper honom med flytten upp till mig.
I fredags var vi på fest i Finspång. 
på lördagen grillade vi i Lotorp igen och åkte sedan in till Norrköping för att gå ut och lyssna på ett band som ville vi skulle komma när dom spelade.

Bella är med Den här gången för jag tog bilen ner. Alla har stoppat oss när vi varit ute för att få se vad hon är för något. Ingen har gissat på katt än, får mest höra hund. Hon sov nos Nickes mamma i helgen när vi var ute.

Igår gick vi ut i skogen och grillade vid en sjö. Fanns en liten planka mellan två stenar man kunde sitta på och eldstad.
Tyvärr hade vi glömt korven när vi väl kom fram så Niclas sprang tillbaka och hämtade den i bilen. 
Under tiden täljde jag pinnar att grilla med fast det fanns galler för att de var så mysigt.
När vi nästan hade grillat klart vänder han sig om och glömmer bort vem han har med sig, så han säger vad han ser.....
Bara ett par cm från våra fötter ligger en orm ringlad. Jag har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Flyger upp och springer runt skrikande i skogen... (Gud onda tanke ifall det hade hänt medans jag var ensam och väntade på honom).
Sen stod jag skakande på en sten vad som kändes som flera timmar. Den måste ha legat under plankan vi suttit på hela tiden.
Jag kommer va mycket eftertänksam nästa gång skogen kommer på tal.
vi tog kort på den men ja vette fan om jag vågar starta kameran å kolla.
Niclas mamma berättade att indianerna säger att när man får se en snok så betyder det att man ska tro på sig själv. 
Det har jag nog behövt den senaste tiden. Har varit lite jobbigt med flytt, mycket resande, nytt folk hela tiden och en ny arbetsplats. Sen har jag ju vänt på dygnet hela tiden eftersom jag arbetat morgon, eftermiddag natt om vart annat.

Idag hade jag hoppats på att bila tillbaka till Stockholm igen, ska bara se till att lägenheten här e tom först.

5års jubileum på deka med fetishhelg... Längtas!!! Har sytt två nya dräkter.  En av dom (typiskt nog den ja mest vill ha) blev lite liten, har inte provat den än så håll tummarna för att den håller ihop. Gjort en ny hatt också som inte heller den är helt färdig.
Så det blir rodda på fredagen och festa på lördagen. Skulle vilja gå på marknaden dom har på dagen men ja tror de kommer bli ont om tid i alla fall. 
Reklam ska göras genom att medlemmar går ut i sina deka kläder på vanliga klubbar och delar ut information. Skulle varit roligt att gå med på.

Söker ny lägenhet med ljus och lykta så vi ska få större.

På lördag kör vi grillfest hemma!!


Ja ja, de va lite om det... 




RSS 2.0